Esittely:

Varalla


Nimi: Antti Loisa


Ammatti: autonkuljettaja
Ikä: 27Kunnalliset luottamustoimet
2017-2021

Kunnanvaltuuston varajäsen
Tarkastuslautakunnan jäsen

Pro SavitaipalePuolueisiin sitoutumattomien yhteislista,
SavitaipaleSivuston ylläpito:
Webmaster

Antti Loisa

Tämä olkoon allekirjoittaneen osalta ainoa vaalipäivitys mutta asiaan:

Huomenna on tärkeä päivä kun päätäntävalta annetaan teille äänioikeutetuille ja voitte äänestää itsellenne parhaiten sopivaa ehdokasta päättämään omista ja kuntanne asioista. Käyttäkää vaalikoneita hyväksenne ja kyselkää mielipiteitä vaikka suoraan ehdokkaltanne! Muistaen kuitenkin sen että valtapuoluessa vallitsee "puoluekuri" joka tarkoittaa sitä että asioista päätetään usein puolueiden linjan eikä ehdokkaan omien arvojen mukaan.

Itse kuulun tämän takia puolueisiin sitoutumattomien yhteislistaan, (meillä se kantaa nimeä Pro Savitaipale) tämä siksi että haluan vaikuttaa asioihin täysin omien mielipiteideni ja arvojeni mukaan enkä halua "alistua" kenenkään toisten tekemien päätösten taakse jotka sotivat omaa ajatusmaailmaa vastaan.

Savitaipalelaiset: Käykää tutustumassa oman kunnan aidosti sitoutumattomiin ehdokkaisiin osoitteessa http://www.prosavitaipale.fi
Muut: Tutustukaa omien kotikuntienne sitoutumattomiin ehdokkaisiin, he edustavat itseään, omilla kasvoillaan ja mielipiteillään.

Mutta kaikkein tärkein asia tähän loppuun, nimittäin käykää hyvät ihmiset äänestämässä! Vuonna 2012 Savitaipaleella äänestysprosentti oli 69,3% ja jos loputkin teistä reilusta 30 prosentista olisitte käyneet uurnilla niin vaalien lopputulos olisi voinut olla totaalisen erilainen. Äänestämättä jättäminen tarkoittaa meidän vaalitavallamme karkeasti sitä että täysin toisella tavalla ajatteleva äänestäjä saa käyttää yhden sijasta kaksi ääntä!

Savitaipaleella numerolla 58
Antti Loisa